• Головна
  • Вбивство Фаріон: підозрюваний просив про запобіжний захід та розповів, від кого його ховають
15:00, Сьогодні

Вбивство Фаріон: підозрюваний просив про запобіжний захід та розповів, від кого його ховають

Вбивство Фаріон: підозрюваний просив про запобіжний захід та розповів, від кого його ховають

Галицький суд Львова 19 вересня розглянув продовження запобіжного заходу для підозрюваного у справі про вбивство Ірини Фаріон. Його залишили у СІЗО до 26 січня 2025 року.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Радіо Свобода.

На засіданні був присутній підозрюваний Вʼячеслав Зінченко. Перед початком засідання він заявив, що хоче, щоб його й надалі тримали під вартою.

"Мене ховають, бо мені загрожує небезпека. Мене ховають від російських спецслужб, від радикально налаштованих осіб. Я з собою нічого робити не збираюсь. Я себе вбивати не хочу ні в якому разі. Тож якщо зі мною шось станеться, то мені "допомогли", - заявив підозрюваний у вбивстві.

Також на засідання є була загиблої мовознавиця Софія Семчишин. Вона вимагає довічного ув'язнення для вбивці своєї матері.

Адвокат підозрюваного Ігор Сулима просила про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також він зазначив, що слід врахувати, що підозрюваний В'ячеслав не намагався приховати свої особисті дані та переміщення.

"Жодних конспірацій не було. Тому що людина, яка хоче щось вчинити, вона буде ховатися так, щоб її не побачили. Він цього не робив. Давайте почнемо з Дніпра – він бере квиток, сідає в потяг, їде до Львова, знімає квартиру на своє ім'я, оплачує зі своєї картки, відсилає свої паспортні дані", – сказав він.

Адвокат також звернув увагу на той факт, що після вбивства 19 липня Зінченко залишався у Львові ще два дні, попри те, що майже всі служби в країні шукали вбивцю.

"А він залишається у Львові, сміливо ходить вулицями, йде під камерами, купує квиток на своє ім'я, спокійно сідає та їде додому", – заявив Сулима.

Також він прокоментував імовірність того, що Зінченка "чомусь навчили", щоб, імовірно, вчинити злочин.

"Якщо таке заявляти, то потрібно сказати, де він вчився, хто його тренував", – зазначив адвокат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...