• Головна
  • На Дніпропетровщині значно зріс рівень захворюваності на коронавірус: зафіксовано летальні випадки
11:30, Вчора

На Дніпропетровщині значно зріс рівень захворюваності на коронавірус: зафіксовано летальні випадки

На Дніпропетровщині значно зріс рівень захворюваності на коронавірус: зафіксовано летальні випадки

За останній тиждень на Дніпропетровщині виявлено 1126 нових випадків захворювання на COVID-19. Це на 21,6% більше порівняно з попереднім тижнем.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука та Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ 20.

Питома вага захворілих на коронавірус дітей до 17 років – 19,2% (216 осіб). Кількість пацієнтів із діагнозом COVID-19, які знаходились на стаціонарному лікуванні в закладах охорони здоров’я області – 128 (33,2% від госпіталізованих з ГРВІ), у т.ч. 2 пацієнти госпіталізовані до відділень реанімації та інтенсивної терапії. Зареєстровано 5 летальних випадків з лабораторно підтвердженим COVID-19 (хворі старші 60 років, мали супутні стани та не були щеплені проти COVID-19).

Спостерігається також зростання захворюваності на ГРВІ. Зареєстровано 7365 випадків, що на 21,7% більше, ніж минулого тижня.

Протягом тижня зафіксовано по одному випадку вірусного гепатиту А та лептоспірозу, а також виявлено 134 випадки гострих кишкових інфекцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...