• Головна
  • На платних парковках "заробили" 9 млн грн: підозрюються заступник мера Дніпра та директор товариства
19:30, 13 вересня

На платних парковках "заробили" 9 млн грн: підозрюються заступник мера Дніпра та директор товариства

На платних парковках "заробили" 9 млн грн: підозрюються заступник мера Дніпра та директор товариства

Повідомлено про підозру заступнику міського голови Дніпра та директору товариства. За даними слідства, вони завищували тарифи на паркування та заволоділи понад 9 млн грн.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру 

Чиновникам інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі шляхом зловживання своїм службовим становищем, службове підроблення, вчинене за попередньою змовою групою осіб, та службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 367 КК України).

Підозрювані налагодили схему заволодіння коштами жителів м. Дніпра на користуванні майданчиками для платного паркування. Вони у шість разів завищували ціни на послуги паркування шляхом внесення неправдивих відомостей в офіційні документи. Протиправні дії підозрюваних завдали збитків на понад 9 млн грн територіальній громаді міста.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів та відсторонення заступника мера від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...