• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: що зараз вигідно купувати
17:00, 13 вересня

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: що зараз вигідно купувати

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: що зараз вигідно купувати

У супермаркетах Дніпра діє низка знижок, які дозволяють економити. Вони оновлюються щотижня. Зараз вигідно купувати морозиво, солодощі, напої, ковбасні вироби, сири, рибу, чипси та інші товари. Які саме, дізнайтесь в матеріалі.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 17 вересня діють наступні знижки: -51% на морозиво; -44% на чай в пакетиках; -41 на кашу з м'ясом, каву розчинну сублімовану, ковбасу шинкову; -40% на шоколад молочний з начинкою; -37% на чипси; -36% на слайси, Живчик зі смаком груші, ікру лососеву зернисту, сухі сніданки зі смаком полуниці та банану, пластівці кукурудзяні, крабові палички; -35% на шоколад чорний; -34% на цукерки желейні, соєвий соус; -33% на крекери з начинкою, сік яблучний, консерви Сардина; -31% на крем-сир, сосиски.

Варус

До 18 вересня в мережі супермаркетів "Варус" діє каталог "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -53% на крупу гречану; -51% на цукерки Шарзан; -50% на морозиво, каву розчинну, ікру лососеву зернисту, ковбасу Сервелат, вафельні трубочки, чай в пакетиках; -45% на креветки варено-морожені; -40% на фарш, крабові палички, маслини та оливки, олію оливкову, кукурудзу консервовану; -36% на масло солодковершкове. Окрім цього, зараз знижки до 50% на сири та ковбасні вироби. до -40% - на печиво

Також діють знижки 3=2 на питні йогурти, пельмені та вареники, фасовані сосиски та варені ковбаси, порційне морозиво, шпроти, майонез, чай листовий, чіпси.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -65% на сардельки З молоком; -61% на зефір; -59% на каву мелену; -51% на пітахайю; -51% на ковбасу Сервелат, батончик в молочному шоколаді; -50% на цукерки з арахісовою пастою; -47% на шоколад молочний з начинкою; -46% на крабові палички; -45% на морозиво; -43% на молоко згущене; -42% на бісквіт Барні, лаваш; -40% на сир Гуада нарізаний; -38% на інку тріски, сир Брі; -37% на сир кисломолочний; -33% на форель слабосолену.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...