• Головна
  • Два мішки зброї біля озера та граната в лікарні: скільки разів на Дніпропетровщині виявляли вибухонебезпечні предмети
16:00, 13 вересня

Два мішки зброї біля озера та граната в лікарні: скільки разів на Дніпропетровщині виявляли вибухонебезпечні предмети

Два мішки зброї біля озера та граната в лікарні: скільки разів на Дніпропетровщині виявляли вибухонебезпечні предмети

На Дніпропетровщині часто виявляють вибухонебезпечні предмети. З початку року патрульні виїхали на 988 викликів щодо виявлення зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області.

Патрульні вдячні тим небайдужим громадянам, які повідомляють про небезпечні знахідки. Адже це рятує від тяжких наслідків.

Так, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від охоронця однієї з будівель у Соборному районі про те, що він знайшов у кущах під парканом кілька пачок з набоями. На місце події прибули патрульні та слідчо-оперативна група, яка вилучила набої.

Жінка, яка відпочивала біля озера, повідомила на 102 про небезпечну знахідку. Патрульні, які прибули на місце, виявили два мішки із вогнепальною зброєю. Слідчо-оперативна група вилучила їх.

В одній з лікарень пацієнт виявив у шухляді гранату. Про це він повідомив у поліцію. Вибухотехніки, яких викликали патрульні, ідентифікували знайдену гранату як бойову та вилучили її.

"Закликаємо уникати будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, — це може призвести до їхнього вибуху, жертв і руйнувань. Гранати чи набої — це не сувеніри, які потрібно лишати на згадку! Пам'ятайте, за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено кримінальну відповідальність", - пояснили патрульні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...