• Головна
  • П'ятниця 13: зворотний бік цього дня і що варто робити
13:30, 13 вересня

П'ятниця 13: зворотний бік цього дня і що варто робити

П'ятниця 13: зворотний бік цього дня і що варто робити

Сьогодні п'ятниця 13. Здавна люди думають у те, що це "страшна" дата приносить. Проте не варто очікувати від цього дня чогось поганого.

Про це повідомила мольфарка, історикиня-археологиня Магдалена Мочіовські для УНІАН, передає редакція сайту 056.

Вона пояснила, що побоювання цієї дати пов'язано з історією.

"У п'ятницю 13 числа були страчені тамплієри - король Франції стратив, і відтоді п'ятниця 13 числа вважається поганим числом. Але по суті, якщо з точки зору магії, а не повір'я, п'ятниця 13 числа не є поганим числом", - розповіла експертка.

За її словами, всі хто вважає цей день негативним, ґрунтуються на знаннях, які отримали від своїх предків та стереотипом у суспільстві.

Мочіовські поділилася, що в магії, по суті, все має бумеранг - тобто дзеркальний, залежно від того, як на щось подивитися. Якщо брати зворотний ефект, то якраз від цього дня слід чекати на те, чого від нього не чекають.

Згідно з магією, це число і цей день - фартові. Мочіовські підкреслила, що число 13 - сакральне:

  • один єдиний Бог в образі Святої Трійці;
  • було 12 апостолів сина божого Ісуса Хреста (разом з них було 13 проповідників християнства);

"Говорити про те, наскільки погана п'ятниця 13, не перейди через драбину, хай тобі не переходить чорний кіт дорогу, не повернися додому - та я можу назвати мільйон таких прикмет. Але чому ніхто не називає кращу сторону п'ятниці 13-го і роблять з нього казна-що. І з самого ранку вже йде матеріалізація, увечері людина лягає, - завтра п'ятниця 13, і вже у думках починає матеріалізувати негатив, який ще взагалі-то і не настав", - каже мольфарка.

Священники одноголосно стверджують, що всі негативні прикмети, пов'язані з цим днем - це забобони.

"Першим ділом не можна п'ятницю 13-го матеріалізувати і програмувати в будь-який негатив… І залежно від того, як ти до того числа віднесешся, яке ти повідомлення робиш всесвіту, те отримаєш назад. А чому всі отримують лише негативне, - тому що вони вже так до цього відносяться. Але загалом ніхто не випробовував другий бік медалі, ніхто не випробовував віднестися до п'ятниці 13-го як до Фортуни", - порадила Мочіовські.

Мольфарка зазначила, що у цей день іде віддзеркалення, тому порадила у першу чергу людям, які нефартові, спробувати взяти участь у лотереї, але при цьому витрачати невеликі суми.

"Число 13 є магічним насправді, але якщо магію матеріалізувати в негативному плані, воно буде приносити негатив. А якщо магію програмувати і матеріалізувати в позитивному - воно навпаки прийде на допомогу", - підкреслила вона.

За словами мольфарки, п'ятниця 13 дуже вдалий день для довгоочікуваних, відкладених покупок, і недаремно день розпродажів називають саме "чорна п'ятниця".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...