• Головна
  • Отримати «Національний кешбек» легко: скануй товари через мобільний застосунок VARUS
Новини компаній
15:00, 13 вересня

Отримати «Національний кешбек» легко: скануй товари через мобільний застосунок VARUS

Новини компаній

Відтепер купувати товари, які беруть участь у програмі «Національний кешбек» стане ще простіше. Для зручності клієнтів мережа VARUS пропонує скористатися мобільним застосунком, де є функція «Сканер». Завдяки їй клієнти можуть легко перевірити участь товарів у програмі кешбеку та відразу дізнатися про можливу суму винагороди.

Отримати «Національний кешбек» легко: скануй товари через мобільний застосунок VARUS, фото-1

Як скористатися функцією «Сканер» у мобільному застосунку VARUS:

  1. Відкрити мобільний застосунок VARUS, знаходячись у магазині. 

  2. Обрати функцію «Сканер» із головної сторінки через меню. 

  3. Навести «Сканер» на штрих-код товару. Окрім ціни, ви отримаєте інформацію про участь товару у програмі та суму кешбеку за його покупку.

Застосунок VARUS можна безкоштовно завантажити на Google Play або App Store

Нагадаємо, що на початку вересня мережа VARUS долучилась до програми «Національний кешбек». Завдяки цьому клієнти мережі мають змогу отримувати 10% кешбеку від суми при купівлі товарів українського виробництва.

Сума кешбеку може становити до 3 000 гривень на місяць. Отримані кошти можна буде витратити на послуги — комунальні платежі, транспортні витрати, медичні послуги, мобільний зв’язок, спорт, кіно та інші. Їх також можна буде задонатити на потреби ЗСУ або витратити на купівлю військових облігацій. 

Кешбек уже доступний на тисячі товарів від локальних виробників харчових продуктів, побутової хімії, косметики, господарських та інших товарів, за винятком підакцизної продукції (тютюну та міцного алкоголю). 

Отримати «Національний кешбек» легко: скануй товари через мобільний застосунок VARUS, фото-2

Українські товари також легко шукати на сайті VARUS.UA. У каталозі є спеціальна категорія, в якій зібрані всі позиції, за які можна отримати кешбек, окремий блок з цими товарами також розташованій на головній сторінці сайту.  Повний перелік доступних товарів та інструкцію, як почати отримувати кешбек шукайте на VARUS.UA

Програма «Національний кешбек» розроблена для стимулювання споживання українських товарів та підтримки економіки України. У межах проєкту громадяни, які купують українські товари, можуть отримати кешбек у розмірі 10% від вартості продукції. Мета ініціативи — підвищити рівень національної економічної самостійності та підтримати виробників під час економічних викликів.

Довідка

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...