• Головна
  • Вночі Україну атакували 26 "шахедів": скільки збила ППО та які наслідки
10:30, 13 вересня

Вночі Україну атакували 26 "шахедів": скільки збила ППО та які наслідки

Вночі Україну атакували 26 "шахедів": скільки збила ППО та які наслідки

У ніч на 13 вересня противник атакував 26-ма ударними БпЛА типу «Shahed». Запустив їх з районів Приморсько-Ахтарськ – рф, Чауда – Крим. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

В результаті протиповітряного бою авіацією, зенітними ракетними військами, підрозділами мобільних вогневих груп та РЕБ Сил оборони України збито 24 ворожих ударних БпЛА. Їх ліквідували у межах Миколаївської, Одеської, Хмельницької та Івано-Франківської областей. 

Наслідки на Івано-Франківщині

Наразі всі відповідні служби ліквідовують наслідки повітряної атаки. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. 

Наслідки на Хмельниччині

Вночі, під час сигналу «Повітряна тривога», було збито 2 ворожих БпЛА типу «Shahed». Наразі звернень щодо травмованих, загиблих чи пошкодження майна не надходило. 

Наслідки в Одеській області

Протягом майже години тривала напружена бойова робота сил ППО. Внаслідок падіння уламків в Одесі та районі, за попередньою інформацією, пошкоджено: 4 гаражі, скління у 20-ти приватних житлових будинках, 4 легкових автомобілі та дві прибудови до житлових будинків. Постраждала одна людина: у 74-річного чоловіка різана рана руки. Допомогу медики надали на місці. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини. 

Наслідки на Миколаївщині

У ніч на 13 вересня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу «Shahed 131/136». О 23:05 ворог атакував Миколаїв "шахедами". В результаті бойової роботи сил та засобів протиповітряної оборони уламки збитого БпЛА впали на територію продовольчого підприємства. Внаслідок чого виникла пожежа, яка була оперативно ліквідована вогнеборцями. Постраждалих немає. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...