• Головна
  • У Дніпрі засвітилися заводські труби: чи вплинуло це на відключення світла
10:00, 13 вересня

У Дніпрі засвітилися заводські труби: чи вплинуло це на відключення світла

У Дніпрі засвітилися заводські труби: чи вплинуло це на відключення світла

Ввечері 12 вересня у Дніпрі засвітилися заводські труби, розташовані на території індустріального парку. Сталося це під час дії стабілізаційних відключень, що викликало здивування у місцевих жителів.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Dnipro Light Flowers - географічно найбільша в світі постіндустріальна світлова інсталяція, яка працює як єдина система. Була створена напередодні Дня Дніпра у 2021 році, але після початку повномасштабного вторгнення не вмикалася ні разу.

Багато дніпрян не повірили, що інсталяція знову запрацювала, думали, що в соцмережі поширили старі фото та відео. Але в коментарях під публікаціями низка користувачів написали, що бачили своїми очима, що її ввімкнули. Хтось з вікна, хтось під час прогулянки, а хтось з маршрутки дорогою до дому.

Більшість дніпрян обурилися, тому що під час світлового шоу сиділи в темних квартирах. Але на графіки відключення світла це не вплинуло і їх з 23:00 12 вересня не вводять.

Дехто злякався, подумавши, що щось атакували окупанти. Але деякі користувачі з радістю милувалися, заявивши про гордість за рідне місто, яке вражає своєю стійкістю та оптимізмом під час війни.

Також дехто висловив надію, що якщо їх вперше за період війни включили, то може скоро буде Перемога. Адже ці труби, які раніше диміли, отримали новий образ квітучих квітів - символу життя і розвитку.

Світилася інсталяція кілька хвилин. Деякі користувачі в соцмережах написали, що її перевіряли перед Днем міста. Але її не планують ввмикати на завтрашнє свято.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...