• Головна
  • Здорожчання проїзду в електротранспорті Дніпра: причини та коли планується
12:30, 12 вересня

Здорожчання проїзду в електротранспорті Дніпра: причини та коли планується

Здорожчання проїзду в електротранспорті Дніпра: причини та коли планується

З 2022 по 2024 рік було кілька зростань вартості електроенергії, від якої залежить робота трамваїв та тролейбусів. Тому у Дніпрі може зрости проїзд в електротранспорті.

Про це повідомив заступник міського голови Ігор Маковцевв ефірі програми "Васильєвський острів" на 11 каналі, передає редакція сайту 056.

За його словами, останнє підвищення проїзду в електротранспорті Дніпра було влітку 2021 року. Проте будуть намагатися якомога довше втримати тарифи.

"На зараз вартість електроенергії, якщо з розподілу брати, зараз вже близько 10 грн в кіловат. Її підприємство закуповує безпосередньо. Через це по всій країні електротранспорт починає рух у підвищення тарифів.

У Дніпрі наразі 8 грн разовий проїзд, а в інших містах ми бачимо здорожчання до 10-15 грн. Ми не форсуємо цю ситуацію, але вважаю, що до кінця 2024 року підняття навряд чи буде. Але ми будемо про це розмовляти, рахувати, виводити графіки та інформувати населення", – сказав посадовець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...