• Головна
  • Бої на Покровському напрямку: ЗСУ ліквідували росіян-операторів дронів, - ВІДЕО
10:00, 11 вересня

Бої на Покровському напрямку: ЗСУ ліквідували росіян-операторів дронів, - ВІДЕО

Бої на Покровському напрямку: ЗСУ ліквідували росіян-операторів дронів, - ВІДЕО

Артилеристи ЗСУ показали влучну роботу на Покровському напрямку фронту. Вони атакували позиції операторів дронів російських окупантів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ.

На відео зафіксована робота бійців 47 окремої механізованої бригади.

Воїни на Покровському напрямку атакували ворожий екіпаж безпілотних систем. Також українські захисники виявили та вдарили по складу з боєкомплектом росіян та двох автівках того ж екіпажу операторів дронів рф. Після влучних ударів позиції росіян були знищені, внаслідок ураження спалахнула масштабна пожежа.

Загалом вчора наші воїни знешкодили на цьому напрямку понад 300 окупантів, 124 з них - безповоротно. Знищено шість артсистем, одну бойову броньовану машину та три автомобіля, також пошкоджено чотири автомобіля окупантів та 13 артилерійських систем.

Окупанти в районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Гродівки, Іванівки, Новогродівки, Михайлівки та Маринівки 25 разів отримали жорстку відсіч від наших захисників. Дві атаки тривають.

За минулу добу на Покровському напрямку наші захисники відбивали 32 атаки. Свої зусилля ворог зосередив у районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Гродівки, Іванівки, Новогродівки, Михайлівки та Маринівки.

Наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам значних втрат в техніці та живій силі, виснажують наступальний потенціал ворога вздовж всієї лінії фронту і в тилу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...