• Головна
  • З'єднання двох торговельних центрів: у Дніпрі добудовують специфічний міст
16:30, 9 вересня

З'єднання двох торговельних центрів: у Дніпрі добудовують специфічний міст

З'єднання двох торговельних центрів: у Дніпрі добудовують специфічний міст

У Дніпрі завершується будівництво пішохідного мосту, який з’єднує ТРЦ "МОСТ-сіті" і новий торговельно-діловий центр. Він з'явився у межах масштабного проєкту з модернізації інфраструктури.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на архітекторку Наталію Каширіну.

Пішохідний міст знаходиться на вулиці Харківська у районі будинку №2 по вулиці Королеви Єлизавети II. З однієї сторони спирається на ТДЦ Перехрестя, з іншої - на опору в районі прифасадної зони "МОСТ-сііті". Далі буде озеленення вулиці і розширення тротуарної зони із необхідними елементами мобільності, виділення транзитної зони пішоходів.

"Встановлення пішохідного мосту, що звʼязуватиме два торгівельні центри. Мостопроєктування - своя специфіка, свої правила і своя симфонія. Раді співпрацювати із фахівцями, які здатні реалізовувати такі проєкти і Замовнику, який здатен мріяти і не зупинятись попри всі складнощі. Пішохідний перехід поповниться виразною підсвіткою, витонченою скляною оболонкою і іншими текстурними доповненнями", - написала Каширіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...