• Головна
  • Вилучили сигарети та вейпи на півмільйона: на Дніпропетровщині обшукали торговельні павільйони
15:00, 9 вересня

Вилучили сигарети та вейпи на півмільйона: на Дніпропетровщині обшукали торговельні павільйони

Вилучили сигарети та вейпи на півмільйона: на Дніпропетровщині обшукали торговельні павільйони

У Новомосковську на Дніпропетровщині поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на більш ніж 500 тис. гривень. Під час обшуків в торговельних павільйонах вони виявили понад шість тисяч тютюнових виробів, майже сотню електронних пристроїв для куріння та рідин. Все вилучене направили на експертизу.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Національну поліцію Дніпропетровської області.

7 вересня поліцейські Новомосковського районного відділу поліції задокументували чотири факти продажу підакцизних товарів без наявних ліцензій. Незаконний продаж підакцизної продукції здійснювався у Новомосковську та Новомосковському районі.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Заходи щодо виявлення незаконного продажу підакцизної продукції продовжуються. Якщо ви стали свідком правопорушення, повідомляйте поліцію за номером телефону «102».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...