• Головна
  • Нічна ракетно-дронова атака по Україні та робота ППО: внаслідок падіння уламків сталися пожежі
11:30, 9 вересня

Нічна ракетно-дронова атака по Україні та робота ППО: внаслідок падіння уламків сталися пожежі

Нічна ракетно-дронова атака по Україні та робота ППО: внаслідок падіння уламків сталися пожежі

У ніч на 9 вересня противник атакував трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та вісьмома ударними БпЛА типу «Shahed». Запустив їх із повітряного простору Курської області та окупованої Донеччини.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ та звіти ОВА.

В результаті протиповітряного бою збито дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та шість ударних БпЛА типу «Shahed». Два ворожі безпілотники локаційно втрачені на території України (імовірно упали під впливом засобів РЕБ). Також, внаслідок активної протидії, одна із ракет Х-59/69 не досягла своєї цілі. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Черкаській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Наслідки на Київщині

Вночі Київщина була атакована ворожими ударними дронами. В регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Потерпілих серед населення немає. В двох районах області внаслідок падіння уламків збитих цілей поза межами населених пунктів сталися загорання травʼяного настилу та лісової підстилки. Пожежі ліквідовані.

Наслідки на Черкащині

Ніч минула для області з тривогою в понад три з половиною години. У цей час наші оборонці знищили ворожий БпЛА. Через падіння уламків загорілась суха рослинність. Пожежу оперативно ліквідували.

Нагадаємо, ми писали, що у небі над Дніпропетровщиною сили ППО знищили дві ракети та безпілотник 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...