• Головна
  • В Україні поступово спадає спека: якою буде погода у Дніпрі 8 вересня
08:00, 8 вересня

В Україні поступово спадає спека: якою буде погода у Дніпрі 8 вересня

В Україні поступово спадає спека: якою буде погода у Дніпрі 8 вересня

В Україні скоро вдарять морози. Синоптики кажуть, що вже цього місяця погода різко зміниться. Однак спека поступатися прохолоді не поспішає і в деяких регіонах ще затримається. На сьогодні прогнозують ще літню температуру до 28° вдень. Проте з вечора до ранку уже відчувається осінь.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Невелика хмарність. Без опадів, лише на крайньому півдні місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, вдень на південному сході країни місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 8-13°, у південній частині та на Закарпатті 13-18°; вдень 23-28°.

В Україні поступово спадає спека: якою буде погода у Дніпрі 8 вересня, фото-1

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 8 вересня

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Буде на 2° холодніше, ніж вчора. Температура по області вночі 11-16°, вдень 24-29° , по м. Дніпро вночі 13-15°, вдень 25-27°.

Коли вдарять морози

Цього року вересень в Україні буде доволі теплим. У низці областей метеорологічна осінь так і не настане, однак заморозки в окремих регіонах все ж очікуються. Вони можуть спостерігатися лише у третій декаді вересня переважно в північно-західних областях (особливо на Поліссі), а також у високогірній частині Карпат.

Перехід від метеорологічного літа до метеорологічної осені відбудеться не раніше третьої декади вересня, а на півдні та в Закарпатській області літо триватиме протягом усього місяця.

В нинішньому році атмосферні умови над Європою складаються таким чином, що в першій половині вересня характер погоди в нашій країні очікується по-справжньому літнім. На більшу частину території України продовжить впливати малорухома область високого тиску, яка вже тривалий час простежується над Верхньою і Середньою Волгою. Збережуться також стійкі вітри східного та південно-східного напрямку, транспортуючи до нас суху і спекотну середньоазійську повітряну масу. Такі умови призведуть до аномально теплої, сонячної та сухої погоди принаймні до середини вересня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...