• Головна
  • Проблеми з квартирою: боржникам готують жорсткіше покарання, ніж блокування карток без попереджень
15:30, 6 вересня

Проблеми з квартирою: боржникам готують жорсткіше покарання, ніж блокування карток без попереджень

Проблеми з квартирою: боржникам готують жорсткіше покарання, ніж блокування карток без попереджень

Деяким жителям Дніпра, зокрема абонентам "Керуючої компанії "Перпектива", які накопичили за житлово-комунальні послуги понад 3 тис. грн без попередження блокують картки. Їх відновлюють, при оплаті боргу і додаткових майже 1000 грн (за суд та винагорода юристу). Це ще "квіточки", бо скоро боржникам можуть влаштовувати проблеми з квартирою.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на народного депутата України, першого заступника голови Комітету з енергетики та житлово-комунальних послуг Олексія Кучеренка.

Попри мораторій на підвищення тарифів, чимало мешканців, не платять за послуги водопостачання, тепла та обслуговування багатоквартирних будинків й прилеглих територій. Це проблематично для підприємств надавачів-послуг. Тому нардеп наголосив на необхідності вжиття законодавчих заходів для вирішення зростаючої проблеми неоплачених комунальних послуг. Він припустив, що одним із можливих рішень може стати запровадження обмежень на операції з нерухомістю.

Зокрема, неоплачені борги можуть стати тягарем для майна, не дозволяючи власникам продавати чи передавати квартири у спадок доти, доки борги не будуть погашені.

"Цей захід забезпечить справедливість і спонукає мешканців виконувати свої фінансові зобов'язання", - вивловив сподівання Кучеренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...