• Головна
  • Нічна атака по Україні: наслідки на Львівщині та Дніпропетровщині
10:30, 6 вересня

Нічна атака по Україні: наслідки на Львівщині та Дніпропетровщині

Нічна атака по Україні: наслідки на Львівщині та Дніпропетровщині

У ніч на 6 вересня армія рф традиційно атакувала Україну. Внаслідок обстрілів на Львівщині та Дніпропетровщині сталися пожежі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні сили ЗСУ.

За уточненою інформацією, ворог атакував:

  • однією керованою авіаційною ракетою Х-59;
  • однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П із повітряного простору Луганської та Брянської областей;
  • 44-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ –рф, Чауда, Крим).

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою станом на 8.00 збито 27 ударних БпЛА. 8 безпілотників – локаційно втрачені на території України (імовірно упали під впливом засобів РЕБ), один БпЛА повернув у напрямку окупованої Донеччини.

Ще кілька повітряних цілей (ймовірно ударні дрони) спостерігаються в повітряному просторі на півночі. Бойова робота триває! Цієї доби протиповітряна оборона працювала у Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Львівській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.

Наслідки на Львівщині

Близько 03:15 цієї ночі у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки безпілотника типу «шахед» – «герань-2». Загорілися 4 вантажівки. На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають. Над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали 6 одиниць спецтехніки.

Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував область трьома ударними безпілотниками. Усіх їх наша ППО знешкодила. Найважливіше: жертв чи постраждалих – нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі.

Наслідки на Дніпропетровщині

Вночі ворог атакував Дніпропетровщину. Внаслідок атаки у Синельниківському районі знищено господарчу споруду, пошкоджено житлові будинки. Горів легковий автомобіль. У Павлоградському районі зайнялась суха трава та ліс. Всі займання надзвичайники ліквідували. На щастя ніхто не постраждав.

До ліквідації наслідків атаки було залучено 30 рятувальників та 6 одиниць техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...