• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: нові пропозиції сезону, що добігає кінця
17:00, 6 вересня

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: нові пропозиції сезону, що добігає кінця

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: нові пропозиції сезону, що добігає кінця

Зараз у супермаркетах Дніпра діє низка знижок, які дозволяють економити. Та найбільше їх зараз на морозиво, сезон якого вже добігає кінця. Також є вигідні ціни на солодощі, напої, ковбасні вироби, сири, рибу, чіпси та інші товари. При цьому, тижневі пропозиції діють за наявності товару: якщо він закінчується, то періодично поповнюється.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 10 вересня діють наступні знижки: -51% на морозиво; -43% на цукерки жувальні; -41% на пасту з океанічної риби та креветками, кетчуп, виріб м'ясовмісткий ковбасний, ковбасу До пюрешки, -40% на шоколад; -39% на нектар; -36% на напій Пепсі; -36% на пельмені, чай трав'яний, цукерки Джек, сухі сніданки; -35% на корм для дорослих котів, каву; -34% на майонез, воду мінеральну.

Варус

До 11 вересня в мережі супермаркетів "Варус" діє каталог "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на сардельки Баварські, ковбаски напівкопчені, морозиво; -47% на чай; -44% на салатний мікс; -42% на сир Іберіко; -41% на цибулю Кримську; -40% на квасолю консервовану, салат морських водоростей, печиво Наполетан, кетчуп; -38% на пасту горіхову, каву; -35% на сметану, тунець шматочками в олії, оселедець слабосолений, йогурт питний; -32% на масло солодковершкове; -30% на крупу вівсяну.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -61% на креветки Ванамей хвости в глазурі; -52% на печиво Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly бісквітне; -49% на морозиво; -48% на хамон; -47% на сосиски, кульки Yummoji з какао глазуровані; -44% на сир La Belle Laitiere Брі, сир плавлений, пельмені; -42% на печиво Богуславна та Американо; -41% на каву розчинну, ковбаса нарізна Салямі; -39% на майонез; -37% на десерти молочні, нагетси, чипси; -36% на хрін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...