• Головна
  • Відкатні ворота – ідеальне рішення для малого двору
Новини компаній
11:00, 4 вересня

Відкатні ворота – ідеальне рішення для малого двору

Новини компаній
Відкатні ворота – ідеальне рішення для малого двору, фото-1

Для зручного доступу на огороджену територію використовують відкатні ворота. Цей тип воріт стає все більш популярним. Відкатні ворота виглядають доволі сучасно, зручні у використанні, не потребують місця для відкриття у двір, чи назовні, а відкочуються вбік, тим самим економлячи корисний простір.

Де використовують відкатні ворота

Відкатні ворота є відмінним вибором для тих, хто цінує поєднання функціональності, стилю та безпеки. Вони забезпечують зручний доступ і виглядають сучасно, при цьому дозволяючи ефективно використовувати простір.

Розглянемо варіанти, де найчастіше використовують відкатні ворота.

Приватні домоволодіння

Відкатні ворота найчастіше стають вибором для забезпечення комфорту та безпеки власників приватних будинків.

Комерційні об’єкти

Цей тип воріт є ідеальним для підприємств і складів, де важливо забезпечити простий доступ для транспорту і вантажів.

Парковки

Відкатні ворота доволі зручні для великих автостоянок та гаражів, де потрібен широкий проїзд без обмеження простору

Відкатні ворота своїми руками з готового каркасу

Дуже часто господарі вирішують робити відкатні ворота своїми руками, адже це вийде значно дешевше, аніж користуватися послугами спеціалістів по монтажу.

Наша компанія сприяє тому, щоб майже кожен господар міг сам зробити ворота. Для цього у нас в асортименті є не тільки профіль, а й комплекти “Звари Сам”, в яких все порізано за розмірами, а Вам залишається лише зварити все до купи за кресленням.

Але це є не найлегший варіант і не кожен хоче братися за масштабні зварювальні роботи. Тому ми пропонуємо готовий каркас за особистим кресленням, чи стандартних розмірів.

Обираючи готовий каркас - Ви одразу вирішуєте питання по проектуванню каркасу, нарізці, зварюванню, зачищенню та грунтуванню. Ви отримуєте готовий каркас і мінімалізуєте витрати часу та зусиль на його створення.

Відкатні ворота – ідеальне рішення для малого двору, фото-2

Розглянемо детальніше переваги готових каркасів.

Професійне виготовлення

Оскільки всі каркаси виготовляються професійними майстрами з досвідом роботи і дотриманням всіх норм, Ви отримуєте високоточну конструкцію. Направляюча йде вже приварена, а каркас весь погрунтований.

Гарний вигляд каркасу

Готовий каркас буде чудовим вибором, якщо у Вас недостатньо досвіду у зварюванні. Наши майстри якісно та охайно виконають всі роботи, щоб Ви отримали гарний каркас, адже він також впливає на зовнішний вигляд відкатних воріт в цілому.

Якість матеріалів

Наші каркаси виготовлені з Т-подібного профілю. Оскільки Т-профіль виготовлений з металу, який добре поводить себе незважаючи на різноманітні впливи з навколишнього середовища, він чудово підходить саме для виготовлення каркасів.

Відкатні ворота – ідеальне рішення для малого двору, фото-3

Легке встановлення

Напевно, замовляючи готовий каркас, господарі сподіваються на більш легкий монтаж без всяких проблем. Так воно і є, навіть новочок впорається з встановленням відкатних воріт з готовим каркасом, допоміжними інструкціями та детальними, покроковими відеооглядами по встановленню від нашого майстра.

Готовий каркас - професійно зварена, погрунтована конструкція готова до монтажу, кріплення фурнітури, зашивки та, за необхідністю, встановлення автоматики.

Таким чином, якщо Ви вирішите робити відкатні ворота своїми руками, одним з кращих рішень буде - замовити готовий каркас. Це заощадить Ваш час та сили при монтажі, або кошти, які б були витрачені за роботу майстрів.

Відкатні ворота — це сучасне рішення для Вашого двору або території, яке поєднує функціональність, естетику та зручність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...