• Головна
  • День авіації України: на Дніпропетровщині відзначили бійців ПвК "Схід"
14:00, 31 серпня

День авіації України: на Дніпропетровщині відзначили бійців ПвК "Схід"

День авіації України: на Дніпропетровщині відзначили бійців ПвК "Схід"

Сьогодні в Україні відзначається День авіації. З цієї нагоди на Дніпропетровщині вручили відзнаки авіаторам і штурманам з ПвК «Схід».

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову Дніпропетровської військової адміністрації Сергія Лисака.

Він відзначив, що військові льотчики стали крилами нашої незалежності. А з повномасштабною – повітряним щитом. Вони довели, що справжні аси. Погнали ворога з українського неба.

На їх рахунку сотні збитих повітряних цілей - ворожі літаки, ракети й дрони. Це тисячі врятованих життів наших людей та збережених обʼєктів критичної інфраструктури.

"Щодня самовіддано захищають його. А ще на пілотах розвідка, евакуація поранених, транспортування вантажів і, звісно, завдавання вогневих ударів по противнику. Тільки бійці ПвК «Схід» за час великої війни здійснили майже 10 тисяч вильотів. І кожен задля наближення перемоги", - заявив Лисак.

Їм вручили відзнаки на знак подяки за те, що бережуть життя. Виходять на «полювання», коли країною шириться тривога. Відстежують та знищують смертоносну зброю росіян. Цілять і по ворожих позиціях. Фіксують місця розташування армії противника.

"Кожен з цих воїнів викладається на максимум. Бо прагне захистити свій дім і рідних. А ще – відновити справедливість та повернути спокій в небо над Україною. Вдячний їм за самовідданість, з якою несуть службу! Честь", - зазначив очільник області.

До привітань долучився і голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Дякую, що 24/7 тримаєте щит над 86 громадами області! Бажаю сили та витримки, віри в нашу Перемогу! Бережіть себе і повертайтеся цілими з бойових завдань", - наголосив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Рід наш прекрасний духовністю. Наші пращури відбирали найцінніші надбання, збагачуючи їх, і бережливо передавали з покоління до покоління. Українці вміли відчувати природу, черпати здоров’я, силу й красу з її лона; всі творчі сили людини були спрямовані на зміцнення сім’ї, свого роду.
Оголошення
live comments feed...