• Головна
  • День Незалежності України: у Дніпрі вшанували пам'ять полеглих Воїнів-Захисників
12:00, 24 серпня

День Незалежності України: у Дніпрі вшанували пам'ять полеглих Воїнів-Захисників

День Незалежності України: у Дніпрі вшанували пам'ять полеглих Воїнів-Захисників

Сьогодні в Україні відзначається День Незалежності. Кожен день війни нагадує нам, якою високою є ця ціна. З цього приводу у Дніпрі вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДніпроОВА та ДОР.

За традицією міська та обласна влада, духовенство та місцеві жителі зібралися у знаковий для країни День на Алеї памʼяті. Аби вкотре засвідчити – не забудемо жоден подвиг. Вони хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників та поклали квіти до меморіалу.

"Квіти на честь полеглих Героїв… Усіх, хто віддав життя, відстоюючи незалежність України. Впродовж віків і вже зараз – у сучасні часи. Усіх, хто назавжди залишився на полі бою, захищаючи державу від лютого ворога. Від загарбника, який не може пробачити нам нашу свободу і демократичний вибір. Усіх, завдяки кому височіє наш синьо-жовтий Прапор. Боротимемося далі. Збережемо Україну. Переможемо", - сказав очільник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Голова Дніпропетровської обласної ради відмітив те, що прямо зараз наші Захисники та Захисниці на передовій боронять Україну від ворога.

"Вдячний кожному і кожній за захист нашої держави, за те, що ви робите заради нашої спільної Перемоги. Згуртованість – запорука успіху. Запорука того, що ми успішно пройдемо цей нелегкий шлях. Нехай наша держава процвітає і стає міцнішою з кожним роком", - висловився Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...