• Головна
  • Пожежа на Запорзькій АЕС: що відомо
21:30, 11 серпня

Пожежа на Запорзькій АЕС: що відомо

Пожежа на Запорзькій АЕС: що відомо

Сьогодні ввечері на Запорізькій АЕС виникла пожежа. Вогонь побачили з Нікопольщини Дніпропетровської області. Наразі показники щодо радіації в нормі.

Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко.

По неофіційній інформації отриманій від джерел з протилежного берега - росіяни підпалили в градирні автомобільні шини у великій кількості.

"Можливо, це провокація, або спроба створити паніку в населених пунктах на правому березі колишнього водосховища. Наразі, ЗАЕС працює в штатному режимі, наскільки це можливо в умовах окупації. Заспокойтесь, будь ласка", - написав він.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наразі радіаційні показники в нормі, але поки російські терористи зберігають контроль над атомною станцією, нормальною ситуація не є й не може бути.

"Росія з першого дня захоплення Запорізької АЕС використовує її суто для шантажу і України, і всієї Європи та світу.

Чекаємо реакції світу, чекаємо реакції МАГАТЕ. Росія повинна за це відповідати. Лише український контроль над Запорізькою станцією може гарантувати повернення до нормальності та повної безпеки", - написав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...