• Головна
  • СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу
19:00, 9 серпня

СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу

СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу

Кілька днів тому стартувала Українська Прем'єр-ліга 2024/25. Вперше з 1952 року, серед професійних клубів немає представників Дніпра.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Затверджено учасників та календар змагань в УПЛ та ПФЛ – загалом 54 команди (16 – УПЛ, 18 – Перша ліга. 20 – Друга ліга). Вперше за 72 роки в списку немає дніпрян. Окрім цього, вперше з 1956 року Дніпропетровську область на цьому рівні представляє лише одна команда - ФК "Кривбас". 

СК Дніпро-1 був заснований у 2015 році. Майже всю свою історію тримав лідируючі позиції в УПЛ, зібравши команду з топових гравців. У них була слава, свій стадіон, своя тренувальна база. Здавалось би, треба тільки йти вперед. Але раптом керівництво клубу, замість того, щоб відправити гравців на заслужену Євролігу, розпродало їх. Потім команди УПЛ проголосували за відкликання у клубу Атестата. СК знявся і новий сезон почався без нього.

На сайті клубу та в соціальних сторінках - жодних пояснень з цього приводу. Вболівальникам, які надіялись на краще, залишається тільки змиритися, виправдовувати тим, що зараз війна - нестабільний час і всім важко.

9 років виснажливої праці, це не 99, як у його попередників - ФК "Дніпро". Але достатній строк, щоб залишити слід у професійному українському футболі і показати, що Дніпро дійсно уміє грати.

СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу, фото-1
СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу, фото-2
СК - 9 та ФК - 99: у Дніпрі вперше за три чверті століття немає професійного футболу, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...