• Головна
  • Королівський Молодик у серпні: практики цього періоду та чому варто поспішати зробити справи
15:00, 3 серпня

Королівський Молодик у серпні: практики цього періоду та чому варто поспішати зробити справи

Королівський Молодик у серпні: практики цього періоду та чому варто поспішати зробити справи

Справжній королівський Молодик у знаку Лева чекає на нас 4 серпня. Це час пробудження інтуїції, справжніх бажань, творчої енергії, пошуку нових джерел ресурсу та постановки цілей. Також це ідеальний час почати змінювати своє життя на краще.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на астрологиню Ксенію Базиленко.

Напередодні, в суботу 3 серпня, буде важка 29 місячна доба, і Місяць протистоятиме Плутону, що може спричиняти бурю негативних емоцій. Тому в цей день краще перебувати вдома і присвятити його прибиранню свого житла й очищенню свого тіла.

У неділю Молодик принесе нам нові можливості й оновить енергію. На передній план виходять питання самореалізації, самооцінки та впевненості у собі, нові ідеї, творчість. Дійте, проявляйтеся, робіть те, що давно не наважувалися – активна енергія Сонця, Сіріуса та Місяць у Леві дуже допоможуть у цьому.

Але в той самий період Меркурій стане стаціонарним, а пізніше почне ретроградний рух. Коли Меркурій стаціонарний, це найскладніший його стан, усі дії та комунікації дуже сильно сповільнюються, піднімаються старі проблеми та непорозуміння. Тому на вихідних варто відмовитися від поїздок і активного спілкування. Поспішати в нас не вийде.

Цього тижня, перед ретроградним Меркурієм, постарайтеся реалізовувати всі ваші справи і важливі зустрічі. Це вдали час для того, щоб миритися, віддавати борги, очищати простір та планувати майбутнє.

Ну а щоб насититися енергією Місяця в цей період варто зробити коротку та просту практику. Вона дасть вам приплив сил та енергії для реалізації задуманого, впевненості та успіхів у починаннях.

  • Встаньте обличчям до Місяця, підніміть руки поверненими долонями до Місяця, зробіть кілька повільних вдихів і видихів, відкидаючи всі сторонні думки.
  • Подумайте про свій намір, про те, що хочете створити та реалізувати, і куди направити цю потужну енергію.
  • Уявіть, як Місяць через долоні наповнює та насичує кожну клітинку вашого тіла своїм світлом та енергією.
  • Наприкінці практики можна подякувати Місяцю за те, що він світить, і буквально зібрати долоньками його енергію та помістити собі в ділянку грудної клітки – нашої серцевої чакри. 

Молодик впливає на людину протягом кількох днів - у серпні 2024 року це буде з 2 по 6 число. Енергія Місяця в цей час слабка, тому дехто може відчувати занепад сил, вразливість, апатію і з легкістю піддаватися емоціям, а це, зі свого боку, потягне за собою неприємні ситуації.

Найскладніший аспект цього тижня - це квадратура Венери до Урану, який все ще має з'єднання зі зловісною зіркою Алголь. Перш за все, це показник фінансових і фізичних руйнувань. У багатьох країнах зараз будуть великі економічні проблеми, що може призвести до фінансової кризи. Можливе зростання долара. Будьте дуже обережні в ухваленні грошових рішень.

Негативно цей аспект може позначитися і на нашому особистому житті: можуть закрутитися пристрасні романи, що не мають майбутнього; можуть зруйнуватися важливі для на багаторічні стосунки.

Тому, не поспішайте бурхливо з'ясовувати стосунки, сваритися і ставитися з нерозумінням один до одного.

У природі такий аспект може давати землетруси і, можливо, активізацію деяких вулканів.

Що стосується гороскопу України ми продовжуємо спостерігати напружену квадратуру транзитного Урану у поєднанні із зіркою Алголь до Юпітера та Меркурія у гороскопі країни. Це дуже рідкісний, довгий і небезпечний аспект, який говорить про те, що тут є небезпека втрати територій і проб наступу. Але з іншого боку, цього тижня з'єднання Марса з білим Місяцем у четвертому полі гороскопу даватиме можливість нашим воїнам гідно протистояти цій ситуації. Це вказує на активну фазу війни, а також атаки з повітря з обох сторін.

У гороскопі України протягом усього тижня ми бачимо сприятливі показники Венери на велику матеріальну підтримку від наших партнерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...