• Головна
  • Пожежа на підстанції та замінування енергетичного об'єкта: стан мереж в Україні
11:00, 31 липня

Пожежа на підстанції та замінування енергетичного об'єкта: стан мереж в Україні

Пожежа на підстанції та замінування енергетичного об'єкта: стан мереж в Україні

Сьогодні планові відключення електроенергії не проводитимуться. Для того, щоб це не змінилось, треба споживати електроенергію ощадливо. Особливо це стосується пікових годин споживання вранці і ввечері – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Міненерго.

В компанії пояснили, що через ворожі атаки наша енергосистема втратила 9 ГВт потужностей. Особливо постраждали підстанції та лінії електропередачі, що призводить до обмежень у передачі електроенергії. Ворог продовжує обстріли енергетичної інфраструктури.

СТАН МЕРЕЖ

Дніпропетровська область. Через загорання обладнання на підстанції, знеструмлювались побутові споживачі. Пожежу ліквідовано. Черкаська область: Було знеструмлено обладнання на одній із підстанцій, що вплинуло на побутових та промислових споживачів. Живлення відновлено. Рівненська область. знеструмлювалось кілька підстанцій та підключені до них побутові споживачі. Електропостачання відновлено.

Львівська область. Знеструмлювалась підстанція та місцева промисловість. Живлення відновлено за резервною схемою.

Східний регіон. Під час огляду повітряної лінії виявлено крадіжку дротів загальною довжиною понад 15 км.

Західний регіон. Надійшло повідомлення про загрозу замінування одного з енергетичних об'єктів. Після огляду підозрілих предметів не виявлено.

Загалом в Україні енергетики відновили живлення для 14 124 споживачі, постраждалих внаслідок бойових дій. Загалом через бойові дії та техпорушення залишаються без електропостачання 514 населених пунктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...