• Головна
  • Мобілізація в Україні прискорилася: коли на вулицях перестануть видавати повістки
16:00, 26 липня

Мобілізація в Україні прискорилася: коли на вулицях перестануть видавати повістки

Мобілізація в Україні прискорилася: коли на вулицях перестануть видавати повістки

В умовах воєнного стану військовозобов'язаних громадян зобов'язали оновити дані в ТЦК, Центрах надання адміністративних послуг або через застосунок Резерв+. Відтоді мобілізаційний процес прискорився.

Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

За його словами, показники мобілізації суттєво відрізняються від тих, які були наприкінці зими або на початку весни. Тепер перед міністерством стоїть завдання утримати досягнутий темп, щоб поповнення відбувалося системно.

"Інформацію про себе вже встигли оновити 4,6 мільйона українців із категорії військовозобов'язаних. Це говорить вже про те, що є база, з якою можна працювати", - уточнив Лазуткін.

Він зазначив, що повістки поштою чи в електронний спосіб поки що надсилати не планують, але їх усе ще роздаватимуть у громадських місцях. Лише після загального оновлення даних і явки порушників військового обліку до ТЦК або їхньої реєстрації в Резерв+ може зникнути необхідність вручати повістки на вулицях.

"У ТЦК і СП є база. Якщо вони розуміють, куди звертатися до військовозобов'язаного, то, відповідно, їм не треба виходити його шукати. Повірте, вони від цього не отримують задоволення. Я принаймні в цьому переконаний", - сказав речник Міноборони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...