• Головна
  • На Дніпропетровщині протягом доби ліквідовано 62 пожежі в екосистемах
12:00, 21 липня

На Дніпропетровщині протягом доби ліквідовано 62 пожежі в екосистемах

На Дніпропетровщині протягом доби ліквідовано 62 пожежі в екосистемах

В той час, коли населення продовжує активну «боротьбу» із господарськими відходами та сухостоєм, рятувальники долають численні займання в екосистемах. Протягом доби, що минула, на Дніпропетровщині вогнеборці здійснили 62 виїзди для ліквідації пожеж на відкритих територіях.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Ліквідували 2 пожежі на сільгоспугіддях, загасили 57 займань сухої рослинності та 3 пожежі, де осередком було сміття. Загальна площа знищених полум’ям екосистем склала понад 68 га.

Ризик загорань триває. Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічні явища: 21-22 липня на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

"Вкотре нагадуємо про небезпеку розведення багать на відкритих територіях і попереджаємо, що за порушення вимог пожежної безпеки та самовільне випалювання рослинності або її залишків передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність", - звернулись рятувальники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...