• Головна
  • В Україні прогнозують від 18° до 42° та грози з градом: якою буде погода у Дніпрі 18 липня
20:00, 17 липня

В Україні прогнозують від 18° до 42° та грози з градом: якою буде погода у Дніпрі 18 липня

В Україні прогнозують від 18° до 42° та грози з градом: якою буде погода у Дніпрі 18 липня

Українців попереджають про дощі, грози, подекуди град і шквали 18 липня. Опади принесуть у деякі області також невелике зниження температури повітря до 18°.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Прогнозується мінлива хмарність. У західних, північних, вдень і в більшості центральних, місцями Одеській та Миколаївській областях короткочасні дощі з грозами, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с; вночі у західних, вдень у північних областях місцями значний дощ; на решті території країни без опадів.

Вітер північно-східний, вдень у західних та північних областях - північно-західний, 7-12 м/с. Температура у південній частині, східних, більшості центральних областей вночі 21-26°, вдень сильна спека 35-39°, місцями надзвичайна спека 40-42°; на решті території вночі 18-23°, вдень 27-32°, у західних областях 23-28°.

В Україні прогнозують від 18° до 42° та грози з градом: якою буде погода у Дніпрі 18 липня, фото-1

"Очікуємо, що завтра буде зміна повітряних мас. Відповідно, будемо мати досить активну грозову діяльність, подекуди град та шквали. Завтра це переважно захід, північ та частково центр. Надалі вже пошириться на решту областей – південний схід України, і там також вже буде певна перебудова", – розповіла речниця Укргідрометцентру.

За її словами, вранці 18 липня спека ще триматиметься, але вже вдень розпочнеться зміна погоди. У денні години температурні максимуми триматимуться у межах 30 градусів тепла для заходу та півночі країни.

"А от для південних, східних та центральних регіонів погодні зміни прийдуть дещо пізніше. Там температура повітря триматиметься на позначці 35 градусів", - розповіла речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні

18 липня у західних, північних, вдень і в більшості центральних областей грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 18 липня

Мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, можлива гроза. Вітер північний, 5-10 м/с, вдень під час грози місцями шквал 15-20 м/с. Температура по області вночі 21-26°, вдень 34-39°; по м. Дніпро вночі 24-26°, вдень 36-38°.

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища

18-22 липня на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...