• Головна
  • Кабмін доручив розглянути питання скасування відключень світла у громадах Нікопольщини
11:00, 16 липня

Кабмін доручив розглянути питання скасування відключень світла у громадах Нікопольщини

Кабмін доручив розглянути питання скасування відключень світла у громадах Нікопольщини

Кабінет Міністрів України доручив розглянути можливість скасування відключень електроенергії у громадах Нікопольщини.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На звернення до Кабміну було надане доручення Міністерству енергетики, Міністерству економіки, Міністерству реінтеграції та Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. Йдеться про забезпечення пріоритетного електропостачання та перегляд графіків погодинних відключень у населених пунктах Дніпропетровської області, розташованих на територіях, де ведуться або велися бойові дії, а також у населених пунктах, що наближені до таких територій.

Микола Лукашук зазначив: «На наше звернення до Кабміну було надане доручення Міненерго, Мінекономіки, Мінреінтеграції, Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. Мова йде про забезпечення пріоритетного електропостачання та перегляд графіків погодинних відключень у населених пунктах Дніпропетровської області, розташованих на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії і населених пунктах, наближених до таких територій».

Крім того, доручено розглянути питання за участю НЕК "Укренерго" та поінформувати про результати Дніпропетровську обласну раду і Кабінет Міністрів. До вирішення цього питання долучився Денис Герман та інші народні депутати. Микола Лукашук підсумував: «Чекаємо на якомога скоріше вирішення питання та вжиття відповідних заходів».

Це рішення є важливим кроком до забезпечення стабільного енергопостачання для жителів Нікопольщини, особливо враховуючи складні умови, в яких вони перебувають через бойові дії. Відповідні заходи дозволять мінімізувати незручності для населення та забезпечити необхідний рівень комфорту і безпеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...