• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: скупитеся та охолодитеся
16:00, 13 липня

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: скупитеся та охолодитеся

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: скупитеся та охолодитеся

Зараз у супермаркетах Дніпра діє низка знижок, які дозволяють економити. Є вигідні ціни на морозиво, солодощі, напої, ковбасні вироби сири та деякі інші товари. При цьому, тижневі пропозиції діють за наявності товару: якщо він закінчується, то періодично поповнюється.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 16 липня діють наступні знижки: -51% на морозиво; -43% на час гранульований, чипси; -41% на сухарики, насіння соняшнику, арахіс в хрусткій оболонці, ковбасу До пюрешки; -38% на майонез; -37% на каву в зернах, шоколад молочний; -36% на фісташки, пельмені з телятиною; -33% на ситро, воду мінеральну; -32% на сирок глазурований, сир плавлений; -31% на біфідойогурт.

Також у рамках акції "АТБ у футбольному серці", діють знижки до 44% на пиво, слабоалкогольні напої, а також на чіпси, сухарики, солоні горішки, фісташки та іншу закуску.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -58% на насіння соняшника; -57% на морозиво; -52% на цукерки рисові кульки; -48% на макаронні вироби; -42% на сир Брі; -41% на каву розчинну; -39% на мармелад жувальний, сир Сулугуні; -38% на тістечка Еклер; -34% на цукерки Мак; -30% на йогурт.

Також діють знижки в тих, хто установив застосунок: -36% на майонез, каву мелену; -33% на грінки; -30% на шоколад молочний; -26% на жувальні цукерки.

Варус

До 17 липня в мережі супермаркетів "Варус" діє каталог "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -51% на морозиво, чай; -50% на грудинку варено-копчену, хамон нарізку; -48% на каву в зернах; -45% на паштет притиці; -44% на цукерки монблан; -43% на тісто листково-дріжджове; -41% на ковбасу сирокопчену; -40% на ікру лососеву, креветки варено-морожені, пасту горіхову; -38% на фініки; -36% на сир Голландія; -32% на молоко згущене; -30% на масло солодковершкове.

Також діють знижки: до 41% на морепродукти та консерви; до 35% на молочні продукти, солодощі, бакалію та соуси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо #Ашан #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...