• Головна
  • Марс та Уран на зірці Алголь: у другій декаді липня треба бути особливо обачними
18:00, 9 липня

Марс та Уран на зірці Алголь: у другій декаді липня треба бути особливо обачними

Марс та Уран на зірці Алголь: у другій декаді липня треба бути особливо обачними

Друга декада липня 2024 року – найспекотніший період літа, як у сезонному, так і в астрологічному сенсі. Від 12 до 17 липня Уран і Марс у точному аспекті поєднання зі шкідливою зіркою Алголь у знаку Тельця. Обидві планети в цьому знаку у негативному статусі: Уран – у вигнанні, а Марс – у падінні.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на астрологиню Марину Скаді.

Уран, планета революцій, несподіванок, оновлень через руйнування старого, увійде в точне поєднання зі шкідливою зіркою Алголь, яке відбувається раз на 84 роки. А з'єднання Марса з Алголь – раз на 2 роки. Вже вдруге за період військової агресії РФ проти України відбувається з'єднання Урана і Марса в Тельці (знак пов'язаний з Україною). Влітку 2022 року це сталося у першій декаді серпня. Цього разу поєднання складних планет відбувається на зірці Алголь.

У найлегшому варіанті, в середині липня 2024 року, можна спостерігати загальну схильність до нудьги і похмурих настроїв. Як свідчить історія, поєднання Урана і Марса з Алголь приносить криваві та болючі зміни, трагічні та несподівані перевороти в житті цілих народів та держав.

Попереднє з'єднання Урана та Марса на Алголь було у травні 1857-го (Перша війна Індії за незалежність) – повстання індійських солдатів проти колоніальної політики англійців у 1857-1859 роках. У травні 1941-го Уран з'єднувався з Алголь, а після ретрофази, вже лютому-березні 1942-го, до Урана приєднався Марс. У ці роки на території України точилися запеклі бої під час Другої світової війни.

У другій половині липня 2024 року може активізуватися діяльність терористичних організацій, виникнути виверження вулканів, урагани, смерчі чи тайфуни, відбутися техногенні катастрофи. Краще відмовитися від авіаперельотів, перебування у натовпі, особливо революційно налаштованого.

Попри те, що зараз період зростального Місяця, не варто планувати важливі починання в період від 12 до 17 липня. Зірка Алголь руйнує всі починання, доводячи до психічних комплексів та захворювань. Усю другу декаду місяця в обставинах та ситуаціях закладено зло та всілякий негатив. У цей час відчувається потужний потік енергії, який контролювати дуже важко і майже нереально. Ця зірка деформує свідомість та забирає психологічний ресурс, тому краще провести середину літа 2024 року якомога спокійніше, не беручи участі у масових процесах. Відкладіть важливі справи на третю декаду липня та бережіть себе!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...