• Головна
  • В Україні ВПО отримуватимуть нові виплати від держави: для чого їх можна буде використати
13:00, 9 липня

В Україні ВПО отримуватимуть нові виплати від держави: для чого їх можна буде використати

В Україні ВПО отримуватимуть нові виплати від держави: для чого їх можна буде використати

В Україні внутрішньо переміщені особи можуть отримувати державної допомоги на проживання у розмірі 2000 грн на місяць на дорослого та 3000 грн на дитину чи особу з інвалідністю. Їх нараховують протягом пів року, а продовжують лише певним уразливим категоріям. Натомість механізм нових виплат розробляє Міністерство соціальної політики України.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на пресслужбу відомства.

З метою більш ефективної та адресної підтримки ВПО Мінсоцполітики розробило новий інструмент, спрямований на внутрішньо переміщених осіб, які орендують житло, – субсидію на оренду житла.

Як наголошують у Міністерстві соціальної політики, однією з головних потреб громадян, які вимушено евакуювалися у безпечніші місця, є саме оренда житла. І таку підтримку планує забезпечити держава.

10 липня Мінсоцполітики спільно з Офісом Ради Європи в Україні проведе публічне обговорення цього нового інструменту. До нього приєднаються народні депутати, представники органів влади, міжнародних організацій та громадськості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...