• Головна
  • Ракетний удар по Кривому Рогу: розбір завалів завершено
09:05, 9 липня

Ракетний удар по Кривому Рогу: розбір завалів завершено

Ракетний удар по Кривому Рогу: розбір завалів завершено

Вчора ввечері у Кривому Розі на Дніпропетровщині було завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару по підприємству. Більше під завалами нікого виявлено не було. Всього 10 загиблих - 6 жінок, 4 чоловіків. Одна жінка, яка раніше вважалася загиблою, жива і направлена до лікарні.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Також внаслідок удару 47 поранений: 22 жінки та 25 чоловіків. Всі, кому була потрібна допомога, були оперативно доставлені до лікарень міста.

На ранок у лікарнях міста знаходиться 28 поранених - дуже тяжкий 1, тяжких 7, 18 середньої тяжкості, у 2 стан задовільний. Усім постраждалим надається вся необхідна допомога.

"Ні серед загиблих, ні серед поранених немає жодного військового – все це цивільні люди. Підкреслю, що під час тривоги приблизно 100 людей, працівників підприємства, перебували в укритті – це їх реально врятувало, інакше кількість жертв могла б бути значно більшою.

Шановні земляки, загроза ворожих атак зберігається, тому вкотре повторюю - дотримуйтесь, будь ласка всіх правил повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких", - написав Вілкул.

Нагадаємо, що сьогодні у Кривому Розі оголошено день жалоби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...