• Головна
  • Вибухи на Дніпропетровщині: ворог здійснив масований обстріл
10:00, 8 липня

Вибухи на Дніпропетровщині: ворог здійснив масований обстріл

Вибухи на Дніпропетровщині: ворог здійснив масований обстріл

Сьогодні близько 10:00 та о 10:43 у Криворізькому районі на Дніпропетровщині пролунали вибухи. У Дніпрі була серія вибухів з 10:40 до 10:56. По Кам'янському гатили о 10:48. Сталося це під час повітряної тривоги, яка почалася по всій Україні о 09:55.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Перед атакою Повітряні сили написали про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. А трохи пізніше про те, що зафіксовано зліт МіГ- 31К, які запускають "Кинджaли". Також у небо підняли додаткові ТУ-22.

Внаслідок вибухів у Кривому Розі та у Дніпрі у небі здіймається дим. Про наслідки буде відомо після відбою тривоги.

О 10:20 ракети почали літати майже по всій країні. О 10:24 мер Києва Віталій Кличко написав, що передмісті Києва працюють сили ППО, закликавши громадян залишайтеся в укриттях.

Внаслідок обстрілу, в столиці піднявся стовб диму. Виклик медиків у Соломʼянський район. Уламки ракет впали в Дніпровському, Соломʼянському районах. Є виклик служб в Голосіївський район. У Шевченківському районі вибух. Також зараз евакуюють людей із станції метро «Лукʼянівська». Попередньо, поруч приліт. Дуже багато диму.

У зв'язку з подіями, до українців звернулись в МВС.

"Не нехтуйте сигналом повітряної тривоги. Подбайте про власну безпеку, перебувайте в укриттях до відбою та не знімайте роботу ППО", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...