• Головна
  • Збиття захисниками БпЛА та ворожі атаки по Нікопольщині: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок
08:00, 8 липня

Збиття захисниками БпЛА та ворожі атаки по Нікопольщині: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Збиття захисниками БпЛА та ворожі атаки по Нікопольщині: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок

Розпочалась вісімсот шістдесят шоста доба широкомасштабного російського вторгнення. На Дніпропетровщині протягом ночі тричі лунали повітряні тривоги. Перша - з 23:21 до 00:03. Два інші були після опівночі. Загалом протягом ночі сигнал небезпеки у місті продовжувався 2 години 54 хвилини. Безпекова ситуація в регіоні станом на ранок.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що вночі підрозділ ПвК "Схід" знищив над областю ворожий БпЛА. За попередньою інформацією, він був розвідувальний і виявлений на Криворіжжі.

Весь вечір агресор продовжував бити по Нікопольщині. Застосовував дрони-камікадзе та артилерію. Потерпали Нікополь, Марганецька та Покровська громади. Постраждали четверо людей. Всі на амбулаторному лікуванні. Пошкоджені п'ятиповерхівка, 4 приватні будинки, 3 господарські споруди, 2 теплиці, авто. Виникло кілька пожеж, які рятувальники загасили. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...