• Головна
  • На Дніпропетровщині можна орендувати частину пошти під бізнес
Новини компаній
11:00, 8 липня

На Дніпропетровщині можна орендувати частину пошти під бізнес

Новини компаній

Оренда комунального майна дозволяє громадам під час війни заробляти гроші до місцевого бюджету. А бізнесу — знаходити приміщення під власні потреби за ринковою ціною.

У селі Новотаромське Дніпропетровської області на вулиці Парковій, 6, через онлайн-аукціон у системі «Прозорро.Продажі» здають в оренду частину будівлі пошти.

На Дніпропетровщині можна орендувати частину пошти під бізнес, фото-1

Комунальний об’єкт можна використати для бізнесу: відкрити тут аптеку, офіс, поштове чи банківське відділення, надавати фінансові або інші послуги.

Загальна площа двох приміщень — майже 35 квадратних метрів. Є електрика, технічний стан задовільний.

Стартова орендна вартість — 34 гривні на місяць. Подавати цінові пропозиції можна до 18 липня включно, онлайн-аукціон відбудеться 19 липня.

Як знайти державну або комунальну нерухомість для оренди?

Щоб винайняти державний або комунальний об’єкт, потрібно на сайті «Прозорро.Продажі» перейти до розділу «Аукціони» та обрати напрям роботи «Оренда державного та комунального майна».

Система покаже список доступних об’єктів. За допомогою додаткових фільтрів можна відсортувати варіанти, наприклад, за регіоном.

Якщо ви натрапили на оголошення, яке вас зацікавило, потрібно зареєструватися на одному з акредитованих онлайн-майданчиків. Їхній перелік є на сторінці кожного об’єкта. Після реєстрації ви зможете подати заявку на участь в аукціоні та зробити свою ставку.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...