• Головна
  • Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра
17:00, 4 липня

Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Свіжі акції та знижки в супермаркетах Дніпра

У супермаркетах Дніпра діють різні знижки, які дозволяють економити. Зараз є вигідні ціни на морозиво, солодощі, напої, ковбасні вироби сири та деякі інші товари. При цьому, тижневі пропозиції діють за наявності товару: якщо він закінчується, то періодично поповнюється.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Варус та Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 9 липня діють наступні знижки: -50% на морозиво; -40% на насіння соняшникове, каву смажену в зернах; -39% на чай; -36% на ікру лососеву горбуші; -34% на напій живчик; -32% на шоколад з цілими лісовими горіхами, сир твердий.

Також у рамках акції "АТБ у футбольному серці", діють знижки до 44% на пиво, слабоалкогольні напої, а також на чіпси, сухарики, солоні горішки, фісташки та іншу закуску.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -59% на фісташки; -59% на цукерки в коробці Мерсі; -58% на морозиво; -54% на печиво; -51% на сирок глазурований; -50% на крекер; -48% на вироби макаронні, вареники з картоплею та кропом; -47% на каву мелену натуральну смажену; -45% на сир м'який; -44% на стегно куряче; -43% на цукерки Марципан у чорному шоколаді, шоколад молочний; -41% на маринади; -40% на сир Камамбер; -39% на жувальні цукерки, торт; -35% на крем-сир, десерт сирковий; -31% на гумку жувальну; -30% на йогурт; -27% на маслини та оливки.

Варус

До 10 липня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки "Різномаїжжя щодня". Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на сардельки; -48% на морозиво; -45% на паштет з птиці та печериць; -42% на каву розчинну; -41% на печиво Деліція; -40% на хамон, грудинку варено-копчену, сир Гуада, печиво з какао та шоколадними дробсами; -38% на кукурудзу солодку качан; -35% на цибулю ріпчасту; -25% на масло солодковершкове, молоко згущене з цукром. Також діють знижки: до 41% на морепродукти та консерви; до 35% на молочні продукти; до 35% на бакалію та соуси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...