• Головна
  • Побиття військового у Дніпрі: під час обшуків Тищенку повідомили про підозру
09:30, 25 червня

Побиття військового у Дніпрі: під час обшуків Тищенку повідомили про підозру

Побиття військового у Дніпрі: під час обшуків Тищенку повідомили про підозру

Генеральний прокурор повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку. Підставою став факт незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ДБР.

За матеріалами слідства, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Встановлено, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

У депутата проведено обшуки. Фотографії свідчать, що у народного обранця виявили багато готівки в євро та доларах США. Також знайшли дорогий годинник. Він коштує від $40 тисяч до $50 тисяч (близько 2 млн грн). Це – Audemars Piguet Royal Oak Offshore.

Йому повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).За скоєний злочин Тищенку загрожує позбавлення волі на 5 років.

Депутата відправлять під цілодобовий домашній арешт. Офісом Генпрокурора погоджено клопотання щодо обрання цього запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчою групою у складі слідчих Центрального апарату ДБР за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора. Наразі тривають заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до кримінального злочину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...