• Головна
  • Літнє сонцестояння 20 червня: гороскоп подій та рекомендації для визначального періоду
13:00, 19 червня

Літнє сонцестояння 20 червня: гороскоп подій та рекомендації для визначального періоду

Літнє сонцестояння 20 червня: гороскоп подій та рекомендації для визначального періоду

20 червня буде найважливіша подія червня та й усього сезону – літнє сонцестояння. Воно має потужну енергетику та важливе астрологічне значення.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на астропсихологиню Анну Осипенко.

Цього року, який є переступним, літнє сонцестояння настає раніше – 20 червня. Висота підйому Сонця опівдні буде найвищою і зберігатиметься такою декілька днів.

Можна стверджувати, що сонцестояння – це період 20-21 червня. Ніч буде найкоротшою за весь рік, а потім почне збільшуватися.

Дуже важливо з відповідальністю зустрічати літнє сонцестояння, адже коли Сонце заходить до першого градусу Рака, робить сприятливий аспект до Сонця України, яке перебуває в першому градусі Діви. Тому обовʼязково бажайте добробуту для нашої країни та думайте про наше світле майбутнє.

Бажано в дні сонцестояння бути на природі, в ідеалі – біля води, щоб наповнитися всіма стихіями – вогнем (Сонце), землею (рослинність навколо та ґрунт під ногами), водою і повітрям. Можна хоча б побути опівдні кілька хвилин під відкритим сонечком, відчути його тепло та щиро подякувати.

Період літнього сонцестояння визначає нашу долю на найближчі місяці, і змінити закладену програму ми зможемо лише 22 вересня – в осіннє рівнодення, коли день зрівняється з ніччю.

Сонце закінчує свій рух повітряними Близнятами і з переходом до першого градусу Рака, а це буде 20 червня, розпочнеться астрономічне літо в нашій північній півкулі. Коли воно перейде до першого градусу Терезів, розпочнеться осінь, а з першим градусом Козорога – астрономічна зима. Ці знаки – Овен, Рак, Терези та Козоріг – утворюють кардинальний хрест у зодіаку. Ви могли чути про таке астрологічне поняття як кардинальні знаки. Ті люди, в картах яких ці 4 знаки найбільш заповнені, мають лідерські якості, вони авторитетні, ведуть інших за собою, знають, чого хочуть від життя, і вміють цього досягати.

Як зустрічати схід Сонця 20 червня

Літнє сонцестояння відбувається третьої сонячної доби, символом якої є найвища праведність. В Україні вона розпочинається о 04:46 – це час сходу Сонця.

Якщо 20 червня ви зустрічатимете схід Сонця, з першим промінням треба подякувати за тепло і світло, а потім – загадати найзаповітніше бажання.

Такий самий ритуал доречно виконати і 21 числа на світанку в той самий час. Якщо ви живете в іншому регіоні, дізнайтеся, коли там сходить Сонце.

Що несе нам початок 15-ї місячної доби

15-та місячна доба розпочнеться 20 червня о 20:18 – це критична місячна доба, символом якої є Змій і Шакал. Це середина циклу місяця, що свідчить про наближення циклу місяця у повні, яка відбудеться 22 червня.

В 15-ту місячну добу в кожному з нас активізується внутрішній Змій спокуси, який приносить короткотривале задоволення, що змінюється довготривалим розчаруванням. Важливо в цей час не вестися на звабливі спокуси, особливо що стосується отримання влади над людьми. Треба приборкати пристрасті й зміцнити самодисципліну. Терпіння, смирення та миролюбство – девіз наступних трьох місяців.

Сонце в знаку Рака

20 червня о 23:51 Сонце зайде до знаку Рака. Перший градус цього знаку характеризується прагненням до таємних знань: любові до людей і радикальних змін. Промені добра, які ми будемо поширювати цього дня, повертатимуться до нас сторицею. Тому в цей час дуже важливо випромінювати добро та уникати конфліктів.

Цього року біля Сонця на початку Рака перебуває Венера, яка відповідає за гармонію, фінанси й кохання. Також там є Меркурій, що курує комунікації та навчання. Вони посилюють дію Сонця і дарують нам протягом трьох місяців потенціал гарно засвоїти знання та познайомитися з хорошими людьми або навіть й зустріти своє кохання.

Напружена конфігурація

Цього року Сонце має й напружену конфігурацію з Чорним місяцем і Нептуном, в яких між собою напружена опозиція. Можливі виклики від Всесвіту, що призведе до зневіри й сумнівів. Можна стати вразливими, пасивними та налаштуватися на негатив. Не виключений самообман. Дуже важливо не втрачати, з одного боку, віру, з іншого – здоровий глузд і критичне мислення. Також варто обмежити вживання алкоголю, який матиме занадто сильний вплив на психіку.

Дуже важливо в цей час працювати з власною особистістю, але водночас не подавляти інших. Реалізуйте власне "я" та підтримуйте адекватну самооцінку.

Допомога іншим дуже важлива, але памʼятайте і про себе. На першому місці у нас маємо бути ми самі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...