• Головна
  • "русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф
12:30, 8 травня

"русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф

"русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф

Сьогодні, 8 травня у Дніпрі відбулося спецпогашення марки "русскій воєнний флот – до дна!", яка " є продовженням серії "русскій воєнний корабль". Приурочили його до Дня памʼяті та перемоги над нацизмом, адже вона є знаковою. На ній зображені російські кораблі, що вже були знищенні або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ. Ймовірно ця марка напророчить повне знищення військово-морського флоту рф.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Марка "русскій воєнний флот – до дна" символізує очищення Чорного моря від російського флоту та вказує на місце, де він насправді має бути. Адже потоплені ворожі кораблі вже не зможуть запускати ракети, перевозити військове знаряддя та перешкоджати перевезенню зерна. До того ж, в Чорному морі місце українським кораблям. В цьому впевнені наші моряки.

"Військово-морські Сили України - невід'ємна частина ЗСУ. В силу обставин, у нас проблеми з флотом. Будемо будувати його знову та робити сильнішим та надихатися цією маркою", - сказав начальник Нижньодніпровського міжрегіонального управління державної служби морського внутрішнього водного транспорту та судноплавства України Ігор Арутенянц.

"русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф, фото-1

За словами першого заступника голови ДніпроОВА, нова марка демонструє рішучість і невтомність, з якими українці нищать окупантів.

"Це знакова марка! На ній зображено нинішній флагман російських окупантів «адмірал макаров», це такий наш натяк, щоб він прослідкував за крейсером «москва» за тим напрямком, який вказав всім відомий прикордонник на острові Зміїний.

Введення в обіг цієї марки – це меседж до того, щоб російські кораблі залишили українську частину Чорного моря", – сказав він.

"русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф, фото-2

На марці також зображено кораблі, які вже були знищені Силами оборони під час великої війни, серед них: "сергій котов", "цезар куніков", "новочеркаськ", "ростов-на-дону", "мінськ", "рятувальник Василь Бех", "саратов". Поки зображене під прицілом ще не знищене військове судно "макаров".

"русскій воєнний флот – до дна": у Дніпрі погасили марку, що символізує знищення вмф рф, фото-3

У Дніпропетровській оболоасті тираж марок складає 38 000 примірників. Придбати їх можна в усіх відділення АТ "Укрпошта". Вартість аркуша з чотирма марками становить 120 гривень. Також можна придбати листівки та конверти першого дня. Частина коштів від придбання марки донаційні - підуть на допомогу ЗСУ.

Дизайн розробив художник Віктор Грудаков. Також тут використали шрифт UAF Sans Дмитра Растворцева, який він розробив спеціально для ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...