• Головна
  • Посмішки від дніпрян та гостей міста: у чотирьох міських парках Дніпра на Великдень улаштували тематичні фотозони
15:00, 5 травня

Посмішки від дніпрян та гостей міста: у чотирьох міських парках Дніпра на Великдень улаштували тематичні фотозони

Посмішки від дніпрян та гостей міста: у чотирьох міських парках Дніпра на Великдень улаштували тематичні фотозони

Сьогодні, на Великдень у парках міста розташували фотозони.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Сестрички Злата та Тетяна з мамою фотографуються на тематичній фотозоні у сквері Прибережний у Дніпрі.

«Ми гуляли, побачили неймовірну тематичну Великодню фотозону й вирішили зробити фото. Дуже подобаються такі рішення. Це посмішки наших дітей та добрий настрій», - розповіла мама дівчат.

Зупиняються зробити світлину й гості міста. Пані Анна – з Кривого Рогу.

«Святкова Великодня фотозона – дуже красива. Підіймає настрій. У нас у місті такого немає, а тут зупинилась пофотографуватися», - поділилася жінка.

КП «Міська інфраструктура» цьогоріч зробила чотири фотозони до Великодня.

«Це парк Шевченка, парк Зелений Гай, сквер Прибережний та сквер Західний. Конкретно зараз ми знаходимося у сквері Прибережний, і тут – фотозона у дитячому стилі. Тобто тут зайченята, морквинки та писанки. Працівники КП робили цю красу власноруч», - розповіла представниця КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради Ніна Соколовська.

Так багато фотозон у міських парках та скверах розташували уперше.

«Можна сказати, вперше експериментуємо з такими фотозонами, але експеримент, як бачимо - вдалий. Обирали місця, де гуляють багато дніпрян та гостей міста. Приклад – сквер Прибережний, де уже з першого травня запрацювали фонтани, люди фотографуються тощо. На свято, Великдень, сьогодні, люди прийшли родинами відпочивати, й фотозона також викликає посмішки та гарний настрій», - прокоментувала Анастасія Петренчук, заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради. Вона сьогодні 05 травня чергує містом.

На Великдень парки та сквери міста відвідає велика кількість людей. Незважаючи на вихідний та святковий день, чергуючі працівники забезпечують прибирання та чистоту території.

«Наші працівники регулярно проводять прибирання території, очистку сміття, проводять роботу з благоустрою. На декількох локаціях нашого підприємства є церкви. Звичайно, люди в свято Великодня відвідують їх. Тож ми підсилили ці локації працівниками та склали графік чергування саме на Великодні свята та після Великодня», - зазначила Любов Чадіна, начальниця служби благоустрою та утримання зелених зон КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради.

«Наші підпорядковані комунальні підприємства досить гарно підготувалися до роботи на Великдень. Відпочинок наших мешканців повинен бути комфортний та безпечний, тому є і укриття. Також дякуємо нашим містянам за те, що цінується праця робітників благоустрою. Ба більше - у святковий день. Ми розуміємо, сьогодні більше відвідувачів, більше гостей. Тому вивели чергових підтримувати санітарний стан. І ще раз дякуємо за свідомість. З Великоднем!», - підсумувала Анастасія Петренчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...