• Головна
  • Стало відомо, чи заберуть будівлю у Дніпровської академії музики
12:00, 2 травня

Стало відомо, чи заберуть будівлю у Дніпровської академії музики

Стало відомо, чи заберуть будівлю у Дніпровської академії музики

Ситуація щодо фінансування Дніпровської академії музики викликала широкий суспільний резонанс. Виникла інформація про можливе закриття закладу, або відібрання в нього приміщення, яке знаходиться в елітному районі міста.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову ДОР Миколу Лукашука.

До нього надійшло багато запитів від громадськості з цього приводу. Тому він зробив публічну заяву.

"Дніпровську академію музики не закривають. Не реорганізовують, будівлю закладу не передають ані у державну власність, ані у комунальну власність Дніпра. Академія працює і працюватиме. А співробітники й надалі отримуватимуть зарплату в повному обсязі, передбаченому законодавством", - написав Лукашук.

Він пояснив, що загальну суму фінансування на 2024 рік академія просила у розмірі 101 656 200 грн. Але закладено було менше – 89 517 644 грн. З них саме на зарплату – 76 440 244 грн.

Стало відомо, чи заберуть будівлю у Дніпровської академії музики, фото-1

За інформацією керівника закладу, через зміни розміру мінімальної заробітної плати, до кінця року академії потрібно додатково ще 8 773 988 грн. Робоча група, визначена депутатською комісією, зараз працює над встановленням точної суми всіх додаткових витрат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...