• Головна
  • Стрілянина у Дніпрі: 14-річна дівчина напала на знайому, - ВІДЕО
13:30, 30 квітня

Стрілянина у Дніпрі: 14-річна дівчина напала на знайому, - ВІДЕО

Стрілянина у Дніпрі: 14-річна дівчина напала на знайому, - ВІДЕО

У суботу у Дніпрі 14-річна дівчина стріляла з пневматичної зброї у свою знайому. Сталося це кафе Mirvari під час сварки. За попередньою інформацією стрілком виявилась донька відомого у місті кримінального авторитета.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Поліція заявила про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Усі причини та обставини події зʼясують слідчі в ході досудового розслідування.

"27 квітня біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровському районі міста між неповнолітніми дівчатами виникла конфліктна ситуація, під час якої, за попередньою інформацією, 14-річна дівчина здійснила декілька пострілів з предмету, схожого на пістолет, в бік знайомої. В результаті 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження ", - написала поліція.

Навідо видно, що між дівчатами виникла сварка. Озброена дуже агресивно поводилася. Неподалік були дорослі, але вони не заваажали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...