• Головна
  • $16 тис. за виїзд до Польщі: на Дніпропетровщині ліквідували схему переправлення військовозобов'язаних
12:30, 23 квітня

$16 тис. за виїзд до Польщі: на Дніпропетровщині ліквідували схему переправлення військовозобов'язаних

$16 тис. за виїзд до Польщі: на Дніпропетровщині ліквідували схему переправлення військовозобов'язаних

На Дніпропетровщині оперативники кримінальної поліції ліквідували злочинну схему, де військовозобов'язані платили 16 тис. доларів за виїзд до Польщі. Організатор злочинної групи – 45-річний чоловік, разом зі спільником допоміг трьом особам.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Фігуранти займалися організацією та виготовленням необхідних документів для перетину кордону, мали відповідні зв’язки для цього. Виготовлення документів, за допомогою яких така схема стала можливою, зловмисники оцінили у 16 тис. доларів.

Оперативники кримінальної поліції провели 15 обшуків за місцями мешкання та в автотранспорті фігурантів, в їх офісних і робочих приміщеннях. В результаті було вилучено три автомобілі, понад 13 тис. доларів США, документацію та інші речові докази.

За результатами проведених заходів двом фігурантам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) та ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Їх затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Заходи із затримання зловмисників та документування злочинів провели працівники відділу боротьби з майновими злочинами в державному секторі та шахрайством Управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області. Оперативний супровід - Департамент військової контррозвідки СБ України. Процесуальне керівництво здійснювала Дніпропетровська обласна прокуратура.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...