• Головна
  • З'єднання Юпітера з Ураном: несподіванки, новий цикл у стосунках та оновлення в установках
18:00, 17 квітня

З'єднання Юпітера з Ураном: несподіванки, новий цикл у стосунках та оновлення в установках

З'єднання Юпітера з Ураном: несподіванки, новий цикл у стосунках та оновлення в установках

21 квітня відбудеться одна з найзначніших астроподій 2024 року - поєднання Юпітера з Ураном. Вона впливає на весь квітень, і закінчить дію 10 червня 2024 року. З 15 до 25 квітня дія транзиту буде найбільш сильною.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Instagram української астропсихологині Arina Magic Art..

З'єднання Юпітера та Урану відбувається кожні 12 років, і пов'язане з початком нових масштабних процесів у суспільстві, політикою, економікою та науково-технічними здобутками. Тому це більше, ніж будь-який інший рік в історії

"Цей аспект змінить увесь світ і всіх нас! Це - реформація, революція і в умах, світоглядах людей, і щодо політичних устроїв держав, а також - перетворення геополітичної картини всього світу. Відбудеться щось глобально-масштабне", - написала Арина.

Цей транзит також може допомогти вам звільнитися від забобонів, комплексів та інших обмежень. Адже Уран – це про свободу, а Юпітер – про розширення.

"На цьому з'єднанні Юпітера та Урану розпочнеться нова цифрова епоха у фінансовому світі - перехід на цифрові валюти, також може бути стрибок/обвал крипти. Ніхто точно не скаже, як саме вплине цей аспект, тому що Уран - це завжди непередбачувано, незвичайно і те, що не очікували. Тому зміни, що відбудуться в цей період можуть бути несподіваними та швидкими, але вплинуть на довгостроковий період", - пояснила астропсихологиня.

Юпітер та Уран "зустрічаються" не часто. Останній раз це було 2011-го – згадуйте, які події були у вашому житті тоді і робіть висновки.

У 2024 році, як ніколи раніше, відбувається найбільша кількість виборів, у яких візьме участь понад 2 млрд осіб у 50 країнах світу. Вибори відбудуться у США, у 27 країнах Європейського союзу, а також у Португалії, Бельгії, Ірані, Індії, білорусі, на Тайвані, в Індонезії.

"У сфері політики та соціуму відбуватимуться процеси, що нагадують "Гру престолів". Вибори в такий важливий астрологічний рік, який змінює ключові тренди на майбутні 83 роки, вплинуть на стан справ у всьому світі", - зазначила Арина.

Новий 12-річний цикл може розпочатися у стосунках. Це можуть бути або весілля, або розлучення, залежно від вашої натальної карти.

Також можливий новий етап щодо фізичних даних вашого тіла. Це або омолодження та фізична зміна на краще, або проблеми зі здоров'ям.

З'єднання Юпітер-Уран викликає зльоти і падіння, і фізичні, і в переносному сенсі: в кар'єрі, в соціальному становищі. Можливий несподіваний успіх, виграш, подарунки, супер пропозиція, доленосні зустрічі, щасливий збіг обставин.

Може підвищуватись ймовірність несподіваного прибутку, і несподіваного зростання соціального становища, може бути несподіваний успіх у чомусь.

Ви можете несподівано десь впасти, забитись, або отримати переляк. Будьте уважні і дбайливі до себе.

В негативі можуть бути урагани, землетруси, руйнування житлових будинків і старих фінансових систем. Втрати. Але Юпітер і Нептун допомагатимуть нам справлятися з труднощами та надихати на нові справи.

Оскільки подія відбувається в Тельці, це може давати покупку нерухомості, зміну місця проживання, зміни фінансах, переїзд на нове житло.

Трансформаційна консультація

Цей період може стати виходом із застійних станів (Уран довго перебував у точній опозиції з Прозерпіною) до нових життєвих перспектив та можливостей. Щоб увійти в резонанс із цими енергіями, необхідні оновлення як у внутрішніх установках, так і у зовнішньому середовищі.

Позитивні зміни відбуватимуться у випадку, якщо ви знаходитесь на своєму шляху, виконуєте своє кармічне завдання, любите те, що робите, чесні перед собою та іншими, виявляєте творчу активність та безумовне кохання.

Для позитивних трансформацій звільняйтесь від низькочастотних емоцій та станів, проведіть ревізію у своєму матеріальному та побутовому оточенні, налаштовуйтесь на нові можливості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...