• Головна
  • "Гібридне виття": Фаріон розкритикувала переможниць нацвідбору на Євробачення-2024
13:30, 7 лютого

"Гібридне виття": Фаріон розкритикувала переможниць нацвідбору на Євробачення-2024

"Гібридне виття": Фаріон розкритикувала переможниць нацвідбору на Євробачення-2024

Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон продовжує грубо висловлюватися. Цього разу вона публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil, на яких і без неї пролилась хвиля хейту.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У дописі на своїй Facebook-сторінці Фаріон назвала переможниць нацвідбору на Євробачення Alyona Alyona та Jerry Heil "баберами з гібридним виттям". За цей пост її заблокував Facebook.

Крім того, Фаріон заявила про "вкрай негативне" ставлення до згаданого пісенного конкурсу, назвавши його "євронікчемством". За словами мовознавиці, причиною блокування стало її питання: "що таке альона? Хто знає?".

"На ФБ знову заблокована через критику двох бабер з гібридним виттям. Просто запитала, "що таке альона? Хто знає?". Вкрай негативно ставлюся до цього пісенного євронікчемства", – написала експерт з української мови у своєму Telegram-каналі.

Потім Фаріон прокоментувала низку публікацій в ЗМІ, які написали, що вона принизила переможниць Нацвідбору на Євробачення-2024

"Порохоботський лайномет знову попереду підбрехачів. Феєричні ідіоти. Просто альони. І нема на то ради. Бачу, що політична смерть порохошобла триває у дуже тяжких конвульсіях. Співчуваю. Чекаю, коли клявзу в СБУ напишете. Поспішайте, раби", - написала мовознавиця.

Зазначимо, що привернула увагу багатьох українців вартість організації національного відбору учасника “Євробачення”. Вона обійшлася державному бюджету в 11 млн гривень, – про що свідчать дані із Prozorrо. Більшість людей заділа несправедливість, вони впевнені, що під час війни витрати мільйонів на розваги і концерти є недоречними. ЗСУ важливіші, ніж культура, і потребують значно більше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...