• Головна
  • Прилади контролю якості упаковки від AT2E та ХЛР
Новини компаній
17:10, 11 грудня 2023 р.

Прилади контролю якості упаковки від AT2E та ХЛР

Новини компаній

Французька компанія AT2E, заснована в 1990 році, є визнаним лідером у галузі виробництва обладнання для контролю якості в упаковці й упакованих продуктах. Шлях її розвитку на ринку індустрії триває вже понад 30 років, і весь цей час AT2E відзначається великим досвідом та професіоналізмом. Вона зарекомендувала себе як надійний постачальник рішень для різних галузей промисловості, включно з косметичною, фармацевтичною, хімічною, виробництвом харчових продуктів і напоїв, упаковки.

В Україні офіційним представником AT2E є компанія ХЛР (ТОВ «Хімлаборреактив»). ХЛР надає всю необхідну інформаційну, методичну й сервісну підтримку обладнання. Ви ніколи не залишитеся з приладом сам на сам – фахівці ХЛР завжди допоможуть вирішити будь-яке питання щодо продукції AT2E.

Прилади контролю якості упаковки від AT2E та ХЛР, фото-1

AT2E – надійний вибір для контролю тари

Продукція французького виробника використовується в різних секторах промисловості, а рішення компанії сприяють підвищенню якості упаковки й безпеки упакованих продуктів. AT2E має представництва в Європі, у Сполучених Штатах, Центральній і Південній Америці, Азії. Компанія співпрацює з понад 30 ексклюзивними торговими посередниками по всьому світу, які не тільки постачають обладнання, а й навчають, установлюють, виконують технічне обслуговування й калібрування наших машин, забезпечуючи безперебійну роботу. В Україні такі послуги надає ХЛР.

Один із ключових факторів успіху співпраці AT2E та ХЛР – різноманіття продуктів, які пропонують компанії. AT2E має понад 14 груп обладнання для тестування й контролю якості, що охоплює великий спектр потреб клієнтів. Ознайомитися з асортиментом і зручно замовити потрібний прилад Ви можете за посиланням.

ХЛР – постачання й сервіс найкращого обладнання

Серед рішень, які пропонують AT2E та ХЛР, є тестери тиску, вакуумметри, течошукачі, тестери на герметичність, тестери на вибухостійкість, тестери на деформацію упаковки та понад 80 різних тестерів і приладів для контролю якості. Компанія розробляє і виготовляє ці прилади, щоб допомогти нашим клієнтам забезпечити високу якість продукції та відповідність її стандартам безпеки.

У світі, де контроль якості є надзвичайно важливим аспектом виробництва, AT2E залишається Вашим надійним партнером. ХЛР, зі свого боку, готовий постачати інноваційні рішення, щоб допомогти Вам досягти найвищих стандартів якості й ефективності у Вашому бізнесі.

Переконайтесь у якості й ефективності обладнання AT2E від ХЛР у демозалі компанії. Підбірка обладнання у відео за посиланням:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...