• Головна
  • На Дніпропетровщині відсторонили від посади голову міської ОТГ: він заявив, що громада буде страждати
10:30, 27 вересня 2023 р.

На Дніпропетровщині відсторонили від посади голову міської ОТГ: він заявив, що громада буде страждати

На Дніпропетровщині відсторонили від посади голову міської ОТГ: він заявив, що громада буде страждати

Вчора, 26 вересня відбулась сесія Підгородненської міської ради. На ній відсторонили від посади голову міської ОТГ Андрія Горба.

Про це повідомляє сайт 056.

Депутатський корпус вимагав від Горба внести в порядок денний проєкт рішення про відсторонення його від посади. Після тривалих словесних баталій Андрій Горб відмовив у внесенні цього питання в порядок денний, потім – оголосив перерву, а згодом взагалі сказав, що “сесія закрита”.

Але депутати зібрали сесію самостійно, за правом передбаченим Регламентом ради та Законом України “Про місцеве самоврядування”. Вони відсторонили від займаної посади 20 голосами з 25 “ЗА”. Також проголосували й за друге питання у порядку денному: “звільнення” секретаря міської ради – “ЗА” 15 депутатів.

Потім депутати Підгородненської міської ради обрали нову голову - депутата Романа Ворона.

Як розповів Горб, ініціатор його відсторонення від посади – депутат Підгородненської міської ради Юрій Пришедько, який лише на одній сільській вулиці громади зареєстрував більше 50-ти будинків.

"Я розкажу хто ініціатор цього процесу. Все почалося в березні цього року, з конфлікта з депутатом Пришедько. До речі на грунті української мови, в тому числі. Ви всі бачили відео з його хамством. Причина конфлікта, це те, що я є самостійною людиною і не продався цій персоні. Варто також знати, що Пришедько не сплачував кошти за землю в нашій громаді. Він заборгував більше мільйона гривень і чомусь не платив їх. Це ганьба для депутата", - написав Горб у Facebook.

Також він зазначив, що впевнений, що громада буде дуже страждати, коли нею буде фактично керувати така людина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...