• Головна
  • Nova Global – сервіс міжнародно доставки, який вражає та надає професійні послуги
Новини компаній
15:56, 9 травня 2023 р.

Nova Global – сервіс міжнародно доставки, який вражає та надає професійні послуги

Новини компаній
Nova Global

Nova Global

Ви ще думаєте, що міжнародна доставка – це довгі дні та тижні в очікуванні, а в результаті, зовсім не обов'язкова зустріч із власними речами? Не довіряєте сумнівним незнайомим компаніям з-за кордону, про яких почули тільки зараз, але хочете відправити особисті речі, книжки, іграшки, ба навіть, документи в іншу країну? Nova Global пропонує професійні послуги та створює міжнародну доставку, яка дозволить Вам забути про всі турботи та передати речі в більше ніж 200 країн світу, не переймаючись про їх збереження та безпечність перевезення.

Швидка міжнародна доставка з України NovaGlobal стрімко набирає популярність саме завдяки розгалуженому переліку послуг. Клієнти мають можливість:

  • Перекласти на компанію необхідність митного оформлення товарі.
  • Відправляти товари з різною оціночною вартістю, включено до тих, які мають досить значну вартість у найрізноманітніші країни.
  • Відстежувати власне посилання за допомогою спеціального трекінгу безпосередньо на сайті компанії.
  • Швидко доставляти не тільки особисті речі, а й документи, техніку, тощо, з максимальним терміном доставки в 16 днів.

Плюс, співробітники компанії завжди готові проконсультувати з різних питань, надати максимум важливої інформації, допомогти з оформленням та отриманням відправлення.

Як замовити послугу міжнародної доставки? Скільки вона може коштувати?

Якщо Ви прагнете відправити речі та важливі для Вас цінності за кордон якомога швидше, компанія Нова Глобал готова допомогти. Для оформлення відправлення Вам потрібно знайти найближче відділення – перелік представлений на сайті, вибрати потрібний сервіс (в залежності від вартості речей, які Ви пересилаєте та їх типу) та вказати всю потрібну інформацію. Якщо самостійно визначитися не вдалося, Ви можете звернутися до представника компанії, який візьме всю цю роботу на себе та допоможе з правильним оформленням.

Варто зауважити, що вартість відправлення дуже залежить від того, яким саме сервісом Ви вирішите скористатися, на скільки оцінює речі, які відправляєте. Плюс, на кінцеву ціну посилання буде впливати відстань, яку потрібно буде пройти посилці, її вага та габаритні розміри. В будь-якому випадку, співробітники компанії Нова Глобал роблять все можливе, щоб навіть найскладніші посилання можна було оформити з максимальною вигодою для клієнта.

Nova Global

Nova Global

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міжнародна доставка посилок #Нова Глобал #Nova Global
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...