• Головна
  • Вибір відповідного тепловізорного обладнання
Новини компаній
12:30, 25 січня 2023 р.

Вибір відповідного тепловізорного обладнання

Новини компаній

Тепловізор необхідний для нічного та сутінкового полювання, оскільки він полегшує визначення місцеперебування тварини, допомагає знайти поранену здобич за відсутності собак. Тепловізори широко використовуються як у військовій, так і в цивільній промисловості через їх особливу здатність бачити тепло. Обладнання може бачити в повній темряві, крізь ворожий димовий покрив, на нього не впливають світлові відблиски чи камуфляж супротивника. На сайті https://ukroptica.com.ua пропонуються моделі від відомих світових виробників, переваги яких оцінять справжні професіонали.

Вибір відповідного тепловізорного обладнання, фото-1

Типи мисливських тепловізорів

Ці гаджети широко використовуються в цивільних умовах з величезним успіхом. Сучасні тепловізори необхідні для діагностики несправностей електропроводки, ремонту будинків і порятунку життів. Тепловізор виявляє тепло, в результаті цієї здатності, мисливцям і туристам він обов’язково потрібен.

Різновиди продукту:

  • Якщо немає собаки на полюванні або настала погана погода, портативні тепловізори для мисливців завжди будуть у пригоді. Знайти тварину, яка сховалася в кущах або ялиновому лісі, допоможе саме цей пристрій. Це дозволить добре побачити птаха на великій відстані крізь гілки дерев, якщо йде полювання на тетерева або глухаря.
  • Перш ніж зробити вибір, подумайте, як ви плануєте використовувати тепловізор. Мисливцям зі стажем подобаються тепловізійні приціли, і на їхнє рішення впливає дальність виявлення та ідентифікації цілі. Щоб у момент пострілу ціль утримуватися в полі зору прицілу, потрібне чітке зображення.
  • Монокуляр, який є найпоширенішим, простим і портативним пристроєм, використовуються як найкраща альтернатива, коли потрібен тепловізор не тільки для полювання, але й для подорожей і спостереження за дикою природою.

Для підрахунку людей у мисливських господарствах і заповідниках та вишукування браконьєрів інспектори та єгері підбирають тепловізійні біноклі.

Як вибрати тепловізор для полювання

Якщо ви обираєте тепловізійний приціл, лазерний далекомір — обов’язкова функція. Коли необхідно отримати монокуляр, шукайте такі функції, як компас або GPS. Загальна порада: чим більше роздільна здатність матриці й частота кадрів, тим краще якість зображення та ефективніше буде полювання. Ці дві ключові особливості надають зображенню чіткість і плавність. Майже всі моделі забезпечують захист від бруду, дощу, пилу та механічних пошкоджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...